Skip to main content

Getuigenissen

Meester Helsen is een zeer deskundige advocaat. Ik deed beroep op haar aangaande een erfenisgeschil. Ze gaf onmiddellijk een klare kijk op de zaak, rekening houdend met de wet en de toepasbaarheid ervan. Meester Helsen is makkelijk benaderbaar en ze doet zeker dat stapje extra voor je. Ze was zeker ook menselijk met de nodige aandacht voor mijn persoonlijke bekommernissen in een zeer moeilijke tijd.
Mevrouw C.-M. uit Landen
Een zeer professionele en gedreven advocate waarmee het aangenaam samenwerken is. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij haar.
De heer D. uit Landen
Sinds meer dan 6 jaar ben ik klant bij meester Helsen. Behalve de uitstekende dienstverlening zijn de vasthoudendheid, de betrokkenheid en de ervaring ongeëvenaard. Ik kreeg de kans om mee te werken aan het dossier wat mijn betrokkenheid nog verbeterde. Meester Helsen denkt niet alleen vooruit, maar doet ook de risicoanalyse en blijft er altijd eerlijk en open over. Erg fijn ook dat ze zowel ‘s avonds als in de weekenden bereikbaar was wanneer het soms eens echt dringend was. Het échte werk heb ik in de rechtszaal zelf mogen ervaren. Zeer sterke pleitster met een ongeziene dossierkennis. Topadvocaat voor mij. Ik ben haar zeer dankbaar, want ik had nooit gestaan waar ik nu sta zonder haar hulp. Dit was een ingewikkeld en groot dossier dat ik niet iedereen zou toevertrouwen.
De heer B. uit Linter
Vanaf het eerste gesprek steeds zeer transparante, correcte en duidelijke informatie bekomen met betrekking op mijn dossier. In de daarop volgende tijd tot einde mijn dossier steeds de juiste steun en raad gekregen over de stand van zaken en verder verloop. Top Klara doe zo verder, veel succes.
De heer H. uit Buvingen
Klara is mijn stem geweest toen ik niet in staat was om voor mezelf op te komen. Ze stond ten allen tijde klaar om naar me te luisteren en ze legde alles op een rustige manier en in mensentaal uit. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik gekregen heb waar ik recht op had, zonder haar was dit niet gelukt. Ik ben haar enorm dankbaar hiervoor.